Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är stum.


Afasi

Som en fluga blir jag krossad mot en vägg.

Tanklöst och obeskrivligt.

För en med dåligt ordförråd, de vill säga.

Det gör så ont, det känns så dött.

Som om allt liv hade sugits ur mig.

Liksom en tentakel, som kommer in genom det apokalyptiska Göteborg, med brinnande byggnader, en grå bakgrund, in igenom mitt lilla fönster, där jag sitter hopkrupen och apatisk, tar den upp mig, och med sitt vrål så slukar den mig.

Snälla gud, låt det här vara slutet.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-27 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du , före ljus kommer mörker..snart ljusnar det
eller inte kväll för kväll kanske , tvärtom..men
det man vill ska ljusna , måste tro, men inte som
ett Jehovas vittne..den tron tycker inte jag är sund..
Men bättre blir det killen , försök skratta , se lite hopp !
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola