Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsvid

Du är min sköna dam från
början till slutet av natten.

Du kom över till mig under dagen.

Du log;

gick in och jag klev med heta tungor
rättframt, djupsinnigt in i din härd.

Där upp på bordet du satte dig;

särade och lät mig dig smak
om och om igen med heta
tungor av eldsvådans iver.

Jag bjöd dig till en
blygdläppsvals.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-05-23 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren