Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag cyklande förbi min ledsagare efter aktivitetsgården ;)


Hon småskrattade

Kommer du här bakifrån smygande sa Hon

den vackra Kvinna som är min ledstjärna!

 

När jag skred förbi med min cykel en skön

dag som idag.. Ja jag skrider alltid förföriskt

fram bakifrån, när jag vill ta mig framåt.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-09 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren