Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenhet

Där i natten stod du naken
och åter i min famn!

Min heta hud där bakom
din ryggtavla åter…

… Du naken och alltid lika
het som första gången.

Här vi står vid balkongen;

svalkar våra sinnen med frisk luft
och våra kroppar vi svalkar från hettan;

den intensiva värmen
som blev där i sängen;

när jag tog dig om och om igen
med lemmen och tungans fröjd.

Och här vi nu stå åter i livets
porlande, svalkande, intensiva vind.

Ja här står du och jag:
Nakna inför varandra.

Vi liksom alltid på något
sätt glida mot varandra;
In i varandra.

Vi liksom falla för varandra
och vi båda livet älska.

Här och nu;

du står naken inför mig.

Jag ler och tar dig
åter en stund;

Denna gång
med handen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-05-23 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren