Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Jag har alltid tagit ditt parti
försvarat dina ord
försvarat dina handlingar

Jag har skällt och sagt i från
när du gjort fel
jag har även gått över gränsen
gjort fel och behandlat dig illa

Jag har älskat dig gränslöst
skrattat med dig och ibland kramat bort dina tårar

Jag älskar dig fortfarande,
men är trött på att vara förälder åt den som en gång pussade mig godnatt.




Fri vers av millaan
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan