Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid Ove Ronnefors Min vän


Min vän

Du har berört oss på så många sätt
Inte minst med dina visioner
Jag vet att du har rätt

Er gardin den böljar svagt där solen strömmar
Långt bakom ditt öga svinner nattens drömmar
Du drömmer om nåt fint, jag ser du småler

Jag glädjs åt det du gav mig
Det trillar en tår på min kind
Jag känner din närvaro

Du finns med oss i vår vardag
Det har jag på känn
Jag lovar och du vet
Att jag alltid förblir din vän




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 23:33



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
<3 finner inga ord , kan bara ge dig kärlek
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls