Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledtrådar




hur märks tystnaden
det är ett jävla oväsen


hur märks det att människor mår illa
alla säger det är bra


hur märks rädslan
man säger att den lönar sig inte


hur märks fattigdomen
alla har ett jobb


hur märks det att folk är som vrak
alla går på gym och terapi


hur märks det att kärleken dör
alla älskar kärleken


hur märks det att man inte vill vara med
man är överallt


hur märks det att man gett upp
man säger att livet är underbart


hur märks det att man inte gillar att leva
man säger att man lever i alla fall


hur märks det att allt går åt helvete
man säger att allt går bra


det var värst vilket tjat att allt verkar perfekt
ja inte är det presens precis


?









Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 10:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack tack...är nöjd med sista raden ändå !
2011-05-24

    Benjamin Gullbing
Wow! En Jättefin text! Önskar jag kunde skriva så fint<3 Verkligen imponerande bra:D
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP