Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy skam!

Hon kom i en flod
och Jag djupt in i henne
och blev en del av hennes flöde.

Fy skam vad skönt det var
när vi kom tillsammans.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-05-25 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren