Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara rak

När jag möter en mänska;
så vill jag vara rak.

När jag möter en mänska;
kan jag dock inte vara rak.

När jag möter en mänska;
måste jag väva en väv.

När jag möter en mänska;
ska jag spela harpa en stund.

När jag möter en mänska;
så ska allt vara så krångligt.

När jag möter en mänska;
så är allt som elektrokardiogramrörelser.

När jag möter en mänska;
så faller jag platt i min rakhet.

När jag möter en mänska;
så dalar jag som en radiovåg.

När jag möter en mänska;
så vill jag vara rak med mina känslor.

När jag möter en mänska;
vill jag dock inte såra någon.

När jag möter en mänska;
så säger jag min sanning ur min synvinkel.

När jag möter en mänska;
så utbreder sig helheten.

När jag möter en mänska;
så möter jag dig.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-05-25 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren