Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safa Park, Dubai (2011-05-24)




Jag vill inte hata (brandfackla)

Så som kärlek bygger upp, på båda sidor
Så river hat ned, också på båda sidor.

Den som hatar någon annan,
hatar nämligen också sig själv.

Man kan inte älska någon mer,
genom att hata någon tredje,
eftersom hatet subtraherar
fyrdubbelt från den totala kärleken!

Jag vill inte hata,
utan väljer kärleken.

Låt oss bygga tillsammans
av kärlek
i kärlek.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-27 11:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jag vill inte hata,
utan väljer kärleken.

Låt oss bygga tillsammans
av kärlek
i kärlek."

Instämmer.
2011-05-31

    ej medlem längre
Listigt att matematiskt räkna ut att det är det kärleksfulla sättet att leva som bygger upp!
2011-05-28

  Minkki VIP
P.S. Sant - det är fråga om val. Välja att hata eller välja att älska, resten är småpotatis (ursäkta mig för det vardagliga uttrycket).
2011-05-28

  Minkki VIP
en matematik att älska, borde vara skolämne...
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Vackert att vara i kärleken! Mycket bra skrivet! :)
2011-05-27

  anits VIP
Ja, låt oss göra det, mycket bra
och klokt skrivet, vishet finns
i dina rader
2011-05-27

  mare VIP
Ja, låt oss göra det ! Kloka ord !
2011-05-27

  RosieLoveHeart
ja det tycker jag vi gör; så bra och fint skrivet en tanke värd att bära med sig för alltid tack
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)