Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ärligaste jag gjort





tankarna på något annat än detta

få ha tungan i din mun
kuken inuti dig
vin som snurrar mig

att du håller i mig som ett spädbarn

att vi bor i sängen

att du matar mig...jag dig

att din älsklingsmusik
är min
min din
och den rinner fram
ur våra kroppar

som du som jag som vi
som vinet som våra kroppar
nu nu nu nu nu nu nu nu

att vi säger och menar

att vi är underbara

att vi kan dö
leva dö leva dö leva dö

utan ett ögonblink

att du tittar in i mig
och säger att jag är samme man
som mitt namn påstå jag är...
den du älskar
för att det är bara vi bara vi bara vi bara vi

bara ett flöde
av samma samma samma samma samma




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2011-05-27 21:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
men jag ändrade...jag kunde inte hålla mig...varför skulle jag...
2011-05-27

  Gunnar Hilén VIP
jag ville försöka vara poet...koppla ett konstgrepp...lova allt men svika och ändå inte...jag fick fram allt jag ville men just, som du säger, återhållsamt...du är karl som jag ?`penis är ibland mer lovande än kuk...
2011-05-27

  ßluie VIP
Med tanke på rubriken tycker jag att texten är alltför återhållsam. Tänker på ordet penis, som är återhållsamt i sig. Varför inte ta ut svängarna, skriva Kuk med stort K, låta tala om hur den savar. Kåt och kärlek rimmar trots allt. Upprepningarna fungerar hur som. Gillar den. Men det finns en återhållsamhet. Svär, tamigfan!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP