Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slår nästa person som romantiserar smärta

Jag hatar när det gör ont i mig.
Det finns inget fint med det.
Ni tycker att tårar är vackra.
Men en tår rinner inte utan snordroppar
och små svullna ögon.
Hans ord förgiftar min hals.
Tiden tar aldrig slut.
Jag kan aldrig lita på honom.
Jag vill och han vill.
men jag vill verkligen inte och ibland är han så fel.
Händerna skakar och om jag rökte skulle jag bilda en kedja
där minutrarna kan hänga sig själva bäst de vill.
Jag brukade vara god och vacker.
Jag är inte ens vacker längre.




Fri vers av priscilla
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-28 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä, vet du,
det finns ingen som lider vackert!
Lägg gurka på ögonen, andas, var GLAD
för din text är BRA!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

priscilla