Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
y är kx+m vi har olika m-värden.


inintersektion

hur skilda får två älskandes liv vara?
hur mycket av nutiden kan bygga på en förhoppning om framtiden?

när slutar kampen för det rätta och vart börjar konservatismen?
när tangerar jag gränsen till is och hur skyddar man sig utifrån?




Fri vers av priscilla
Läst 423 gånger
Publicerad 2011-05-29 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

priscilla