Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tic tac tiden går

 

 

grå söndagsväntan på kvällspasset

 

sovmorgon på sjunde dagen

 

får vila om åtta 

 

kläderna på tork i tvättstugan

 

fortfarande i morgonrock

 

tvivlar på sommarvärme

 

det är så kallt nu

 

trött efter nattens oro

 

men ändå glad över lugnet

 

det finns de som har det värre

 

här är det bara dött

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-29 11:36



Bookmark and Share


  Gunsan
en stilla betraktelse vid perstorpbordet
köksklockan tickar och regn mot rutan
en tydlig bild av vardagslunkens andningshål

superbra!!
2011-05-31

  Linda CH VIP
Precis så som det kan vara en alldeles vanlig dag! Man får vara tacksam för det lilla.....
2011-05-29

  Ingela Svenson VIP
som ett litet andningshål, knappast ens tillräckligt för att hämta andan! Fint fångat
2011-05-29

  Minkki VIP
slutet känns igen, lite resignerat, anpassat, realistiskt. Eller inte. Det beror på hur dött dött är... Det verkar som en skön mellandag.
2011-05-29

  Hans Christian
En text att stilla åka in i ....vemod o poesi...jag tycker om den :o)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan