Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feeling




inget speciellt

bara några tusen brinnande tranor
lågt flygande ut och in

hustaket hålls uppe
utan väggar

kanske är det jag
som är glad

jag menar
pippin genom röven

och en revolution
redan på papperet

du är spritt naken
jag förstår gud

när dom kommer flygande
intar vi försvarslösa ställningar

det blir en fin sommar
jag är som förbytt

när jag tänker på dig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 20:59



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
jag gillar dina metaforer..som alltid då du skriver
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP