Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

 

då var det så mycket jag ville
hett och innerligt
men så väldigt lite jag kunde

nu kan jag lite mera
men viljan har falnat




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-03 01:00



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Och de dagarna
önskan och förmågan vari i balans
hade du så mycket att göra
att du inte ens tänkte på det... :)
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger