Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definition

 

inget eko hörs
i tomheten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 17:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där är det stumt.
2011-06-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Alldeles riktigt.
I vakuum kommer ljudet inte ens framåt, så än mindre kan det studsa och komma tillbaka.
2011-06-05

  mickech
Så sant!! Bra skrivet med få rader!!
2011-06-05

  mickech
Så sant!! Bra skrivet med få rader!!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger