Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer - vaknar?

 

jag drömmer
att jag går med full packning
i svårforcerad terräng
svettig och tungandad
med sugande lervälling upp på halva stövelskaften
jag drömmer
att jag helst vill lägga mig ner
mitt på hinderbanan
och sova 


sedan vaknar jag och minns
att jag är en fjäril

att jag faktiskt kan flyga!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 18:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som går mig att känna glädje mitt i mörkret finns ljuset ändå
2011-06-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Å, vilken underbar text.
2011-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Det var ju en fin dröm.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger