Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rescue Squad.

Din räddningspatrull.

Din räddningspatrull är övergiven.

Den finns inte.

Om den hade funnits hade du vart med den för länge sedan, Hör du inte mitt rop på hjälp?

Jag har gått i fel spår. Jag har vart på så många stigar.

Och nu finns det massa stigar jag kan välja. Men vet inte vart någon av dem leder.

När det inte finns några ord kvar,

När det finns ingenting.

Av ingenting.

Finns ingenting.

Rädd.

rädsla.

usch.

nu är jag på en jobbig stig, men jag ska ta mig igenom den.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola