Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep going.

Tror du man släpper en sån sak så fort,

Vet du hur jobbigt det är att gå upp varje dag,
vet du hur jobbigt det är, att vara förlamad,
vet du hur jobbigt det är att inte kunna prata.
Vet du hur jobbigt det är att ta sig ur det,
vet du att jag snart inte orkar mer.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 467 gånger
Publicerad 2011-06-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola