Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

Vackra vinterhand
för varm för snö, för kall för brand
bara över kinden
fjäderlätt
bara det vackraste

jag någonsin sett

utan att leta
efter skuggor och ärr
inga hål eller sår
två oskulder på nytt
glömmer gångna år

mjuk tystnad
över varma kroppar
befriade från tid och rum och
din hand på min mage




lämnar mig stum




Fri vers av Louise Sisaster
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-09 13:09



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Vackert tempo och beundransvärt rena och oskuldsfulla ord i en skön kombination.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sisaster
Louise Sisaster