Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppköpta drömmar

När jag trodde att det inte
fanns något mer kvar att töja
sa mig din blick
att det bara just börjat
att jag just sålt det sista
mina drömmar
och därifrån finns ingen återvändo
har man inget kvar
är det så lätt att bli desperat
så lätt att sälja sin själ
för en stunds vila
och ett par brutna vingar
när man tror det är
allt den är värd
och jag har ingen förklaring
inget försvar
jag trodde jag växt ur
de skor som gavs
mig som barn
och jag vandrar samma stigar
de leder alltid tillbaka hit
trots goda intentioner
blev jag aldrig stor
Kom hit! Kom hit!
Vi säljer uppköpta drömmar
och avlagda barnaskor

.




Fri vers av Louise Sisaster
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-09 13:09



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
De två texter du publicerat gav mig mersmak. Di skriver intressant och med mycket talang.
Dig vill jag läsa mer av!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sisaster
Louise Sisaster