Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bygga bort väggar

 

du har byggt bort väggarna
som förnekad ångest bodde i

du har rivit lögnerna
och rest ny tillit
ur den förbrända grunden

du har byggt bort klaustrofobin
här sveper luft in




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-12 01:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Luftigt och härligt.
Friska fläktar.
2011-06-12

  mickech
vad skönt med nya vindar!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger