Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ekar tomt

 

tystnad

väntan

stilla söndag 

ångestklädd

 

söker drömmar

finner tomhet

 

rastlös gör jag ingenting

ingenting har jag planerat

förväntar ingenting

 

söker gnista

finner slocknad glöd

 

livet som det är

är livet 

innehållslöst

 

saknar glöden

att få glöda

blöder bara tomma ord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 23:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer med mickeh, den kommer! Fast - den är ju redan här!
2011-06-13

  mickech
glöden kommer!!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan