Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad att jag inte har hästar! Fetspindeln i badrummet är mer lätthanterlig.




På rymmen i juninatt under snart fullmåne

 

sommarnattens leende
och klampande pruttande mumsande
havremotorer i rabatten

- ett av de små äventyr
som gör livet på vischan omväxlande
avvaktande jakt bland brännnässlor och knott
på dem som inte umgås med tanken
att låta sig fångas in

klip klop klip klop på asfalten
in i en annan trädgård
nä nä - grabba inte tag i min lugg du!
travar iväg
*lägger av en rökare till*

och så fick man se yrvaken granne i tangakalsingar
ännu ett äventyr




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-12 23:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vischan". Ännu ett romaniord.

Du dansar inte naken under stjärnorna, som Suzzies Orkester sjöng?
Var det kanske det grannen var i färd med?

"Livet på landet", som Peps sjöng.
En oas och en retreat.
2011-06-13

  Carola Zettergren
Livet på landet är minst sagt spännande- helmesigt att bo i stan ju, där är livet minst sagt förutsägbart!:)
2011-06-13

  Christine Sabel
Under samma snart full¨åne är det karneval i Köpenhamn och jag hör musiken genom sommarnattens fönster.....
2011-06-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Haha.
Ett smärre skrattanfall, att sova gott på.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger