Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmevågor

sol

dis 

 

vaggar jord i skönhetsvärme

 

värmevågor gungar 

mjukgör

 

fukt och hetta

 

suddar ut 

 

sol

 

dis

 

längtans hägring

 

skimmerluft

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-13 22:04



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Skimmerluft, vilket vacker ord!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan