Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman. Inte du.

Jag har en blomma i min hand.

Den är vissen.

Jag bad till gud att han skulle gör nått.

För att blomman, skulle leva.

Ingenting hände hur mycket jag än böna och bad.

Så jag la ner den, i slut på hopp.

När jag kom tillbaka var den borta.

Borta.

Vissa saker, är det bäst att dem bara försvinner, och dör.

Men då kom en vis man som sa till mig.

Du är inte den blomman.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola