Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livshistoria

Som barn var jag stilla, lugn.
Åt och var bara mig själv.

Som ung, det var länge sedan nu.
Lugn men vild i sinnet.
Äventyrslysten!

Tiden gick och dagis började.
Ensam i kropp. Fantasi i sinnet.
Svävade iväg på egensinniga moln.

Skolan kom och läxor förbryllade
sinnet; Läsa Lära och Förstå.

Vänskap i kval i dubbelsidig moral.
Tvärkast i vänskapsbanden.
Vän eller Fiende.
Kval.

Deppigt sinne.

Skolan Äldre mobbad
Ett offer för elden,
andras sadistiska behag.

Läxor. Tiden gick.
Hemmafronten i kaos.
Mor och Far.
Syskonkärlek.
Syskon sex.

Utlandsresor. Bror i gunst.
Leka Lära Smaka Livet Goda Säd.

Naken inför tiden.
Skolan Kaos och tidlöshet.

Ensam Narkotika Inre frid.

Jobb som kock.
Liv i aska.

Frid i sinne och
Tvärfall i djupa dalar.

Deppression!
Läkemedel Livskaos.
Relationsstrider.
Kärlek.

Sex och evig orgasm.

Naken blottad.
Ställd.

Tidlös och relationsblottad.

Tid.

Vänskap. Sann. Lycklig.
Bildandes av djupa relationer.
Psykos ur narkotisk dos.

Vidklyftiga dikter.
Sinnen som svävar.
Allt i evig kaos.
Naken!

Neuropsykiatri. Naken. Blottat sinne.
Hjärnskrynklad! Fars död. Liv i kaos, igen.

Bottenlös saknad.

Kristendom. Svävande.
En tröst i livet.

Nya tidsdofter.

Blottad. Fri. Ny vänskap. Livslust.

Drunknande. Finnande av den bottenlösa
saknaden. Fadern, spökar i sinnet.

Neuropsykiatri. Lugnet.
Inre frid och psykologi.

Samtal lättar spänningen.
Expressiv tid, lust, karma.

Medicinering.

Tid för avsaknad av gifter.

Livslust. Brinnande lust.
Bdsm och hårda tag om huden.

Kvinnor. Tid och djup penetration.
Sinnen i spinn. Lust och fägring.

Tro. Gud och den altruistiska kärleken.

Tid för sig själv. Skapandet av nya relationer.

Nuet. Tidlöshet.
Frid. Lust. Harmoni.
Fägring. Nakenhet.
Öppen. Sanningsenlig.

Tid föra livet.

Här nu.
Här nu.

Liv!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren