Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nörden

Ibland infinner sig tomheten
och avsaknaden av det
kärleksfyllda, det
smått intima.

Ibland finns en längtan där.

Men övergripande så känner
jag mig fri utan krav.

I stillhet jag seglar mot nya mål.

Och på kvällen kan jag ta
min efterlängtade promenad;
Utan att höra gnäll om att
tidens andetag ska
tillbringas i sängens lugna
om inte; Intensiva vrå.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-06-29 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren