Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnad beröring

Jag ska flyga med dig du vackra
skönhet. Bara för i afton!

Om så bara i detta ögonblick,
vill jag att du ska rida in
tidlösheten i ditt vackra anlete.

Att se dig le om så bara för denna stund,
när du guppar över livets kurvor.

Men i denna stund låg du där med mig.

Bara i detta varande älskade jag med dig.
Smekte din kropp från tå till topp.

Även om min partikel av passion
ligger nedanför din navel, där rosornas
blad ger liv till världen.

Bara i detta ögonblick gav jag dig den
sinnliga massagen av tungans beröring;

Uddens dans så inriktad på din njutning,
om så bara i denna stund eller i evinnerlighet.

Tiden är som livets kurvor, men dina läppars
behag är tidlöshetens tåg, som guppar fram
på livsrälsen; Där rosor står på rad och en efter en
vill ha livets behag, om så bara genom uddens beröring.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren