Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luna

Sammanlänkad av ljuset från månen
var vi denna natt då jag ringde dig
och du stod där på balkongen
och log mot månen.

Jag gav efter och vi
sammanlänkades av
ljuset från månen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren