Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinkadus

Tack kära vänner för livets krokiga vägar,
snåren drar åt sig och livet förgås i livfull aska.

I era tankar smälter de vackra
små sandkornen av livfullhet,
som solens strålar vattnar er själ.

Nu smälter upplevelserna och vi glider in mot
varandras stränder, där hav blir en vacker insjö.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-07-02 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren