Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillskriven; Sylwia


Tangerande vällust

Här på livets motorväg,
svävar livets känslor fram.

Och där på sidan,
in mot min infart;

Står du och berörs av de
sinnliga orden som min tunga
och läppar ger dig om natten.

Jag stannar upp och ser in i det
intensiva tillsammans med dig
och berör dina tårar där djupt
in under huden; Lockar och
smeker fram de berörande
känslorna du åstundar.

Smeker och berör
dig i detta nu;

Ger dig det du åstundar
om så bara lätt beröring.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 20:50



Bookmark and Share


    Sylwia
Känsloladdad, vackra ord.
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren