Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnfullheten

Jag sökte mig in;
Djupt in i ditt innersta.

Och jag mötte det vackra.
Din själ i sin nakenhet.

Kröp djupare in.
Log när jag;

Såg det!

I det tvärdjupa:
Låg livet.

I dig fanns gnistan till liv.
Trots din höga ålder.

Så log livet;
Där inom.

I djupet
av din
själ.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 22:25



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo.
Eventuellt skulle du i fjärde raden kunna skriva "dess" i stället för "sin".
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren