Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
delvis futuristisk delvis nu


du ska vara perfekt din dumma fan






"vi söker just Dig
som är
glad
och tycker om
oss andra

vi hoppas
Du är social
samarbetsvillig
tar egna initiativ

inte rädd för
att ta i
har bil
eller körkort
och vill självförverkliga dig


tjänstegrad 25-100 %

lön

tillsättning beroende på om
Kalle blir graviditetsledig

semester kan diskuteras

känn Dig som en i vårt glada gäng"




ps "Ta med egna knäskydd...avdragsgilla"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 19:46



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Underbar!
2011-07-30

  Minkki VIP
Vilken annons har du kopierat ? Gudskelov att jag inte är i jobbsökningsåldern, de knäcker ju vem som helst, dagens annonser...
2011-07-05

  queenia
ler

... är det så illa..

eller skaldar du om
en avig samtid....
som förhoppningsvis inte existerar...
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP