Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det impulsiva hjärtat

Där stod jag blottad åter
igen en dag som denna.

Jag mötte en tjej som var rar;

Det var lycka om så bara
för någon dag.

Det var impulser som styrde
ett hjärta i behag och Ja jag
älskade helhjärtat om
så bara i några dar.

Nu står jag åter här ensam
i egna behag och kvinnan
jag gillade drog sig iväg
och lämnade mig
denna dag.

Men livet är fullt av behag.
Kanske inte idag.

Men det kommer nya behag
om så även det bara
blir i några dar.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren