Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdigt kammat

Där låg den!
Livskammen;

Totalförstörd.

Livet den en gång
flitigt kammat.

Men nu ligger
den här;

Totalt röd och

Död.

Tiden har hunnit ikapp.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 03:12



Bookmark and Share


  M.A.J.R
väldigt bra skriftat
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren