Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går och lägger mig med ett odiagnosticerat vansinne





ingen vet vad det heter
det jag inte kan säga

jag har det på tungan

jag vaknar
alldeles torr i munnen

jag dricker hela dagen
låtsas som om det hjälper

hjälper mot vad ?

jag är utbildad i törst

går bet på det enklaste

min ödmjukhet
tar kål på mig

ack...du min källa...




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ville skriva något vettigt men får inte till det.

Så: Jag gillar det här!
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP