Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min tidsvind i vitt tyll





jag jagar dig
högt uppe
i bergets
skrevor

ditt tyll
fastnar
på bergsgetens horn

du springer för livet
jag följer efter

två nakna barn
skrattande
strax under himlen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-12 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ljuvligt romantiskt!

Mina tankar går till Bellmans Liksom en herdinna, av någon anledning . . .
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP