Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bottenlöst


tidvatten,
slukande kvicksand
letar efter någonstans
att fastna

tills det inte längre finns 
några val

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-14 18:11



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
när det inte finns några val kvar, då släpper vi...
2011-07-17

  Statistiska Centralbyrån
"allting", skulle det såklart stå. mitt tangentbord kärvar lite idag.
2011-07-15

  Statistiska Centralbyrån
bra! snyggt, sparsmakat, mörkt och drivet. slutet vrider till alting, så man hajjar till och vill läsa om det, eftersom man anar något. det är både obegaglig och fascinerande. och.. tja.. botenlöst. ; )
2011-07-15

  Lena Själsöga Keijser
kanske skall vi ej fastna...mer...lösas upp
det vet barnen och vi är alltid barn

tack vackraste att du är i
2011-07-14

  Ulf D VIP
Vilken dramatik! Svärtan, en vardagens tsunami i sex rader.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo