Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han hade druckit i månader


grannsämja




när jag hälsade på
gick han fram med en specialgjord
sopborste över innertaket
han städade bort elefanterna
jag la madrasser och gamla tidningar på golvet
han fråga om jag inte var klok

jag sa man ska vara rädd om små skära elefanter
de kan stöta sig från den höjden
han grät av lycka när han fick höra det
du bryr dig sa han
inte vet jag sa jag
jag ska sova nu och tål inte ljudet
när de faller










Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-14 20:16



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Skojig allvarsamhet och så är det ju viktigt att tänka på person och situation.

Härligt Gunnar!
Kjell
2011-07-15

    ej medlem längre
Absolut värd att läsa! :-)

Ja, frågan är vem som är riktigt klok, egentligen?
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP