Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan

Jag är en morgon utan dag
jag är en karta utan land
jag är ett själv utan ett jag
jag är ett tumgrepp utan hand.

Jag är ett plåster utan sår
jag är en vals som saknar takt
jag är ett mitt som saknar vår
jag är ett sa som inget sagt.

Jag är ett när som saknar om
jag är en massa utan tyngd
jag är ett gick utan ett kom
jag är ett ljusår utan rymd.




Fri vers av Statistiska Centralbyrån
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-15 14:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
rytmen påminner mig om någon sång av - jan malmjö kanske? en av de mycket få rimmade dikter på sajten, som jag läser utan obehag...
rimorden binds samman naturligt i rytmen...
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Statistiska Centralbyrån
Statistiska Centralbyrån