Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röra

din tanke ska vara gaffeln
du sticker ner sakernas kalops

så att allt kan skiljas åt
tills
det håller ihop igen.




Fri vers av Statistiska Centralbyrån
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Statistiska Centralbyrån
Statistiska Centralbyrån