Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du Mr Beans födelsedag ?




När han gick på restaurang
och skrev Grattis-kort
till sig själv
gömde det under tallriken
eller var det servetten -
ja det kan man undra över -
och låtsades bli överraskad ?

Minns du det ?

Han klippte av huvudet
på sin docka också.

Som om han inte
var riktigt nöjd
med sitt fria liv.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-16 19:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mycket sorglig ja. Tragikomisk men mer sorglig.
2011-07-18

  Anders Nordlander VIP
mr bean är sorgerlig!
2011-07-18

  Lili Samuelsson VIP
lysande paralleller
egentligen jäkla ensamhetstragiskt, att behöva skriva grattiskjort till sig själv. inte konstigt om han inte gillade sitt liv
gillar det här
2011-07-16

  Catharina Edin VIP
hahaha, mr Bean, ja, honom är det omöjligt att glömma -
alla har vi nog en liten mr Bean i oss.
2011-07-16

    ej medlem längre
Redan då fastnade skrattet i halsen . . .
2011-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Liksom Jim Morrison, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Elvis Presley...
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP