Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår dotter sa vad kärlek är





se !

älska mig !

uppmuntra mig !

säg att jag är finast !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-19 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väcker mycket
2011-07-22

  Minkki VIP
Jag tror ju man blir rätt hjärteklok med en så galen far, kompis! :-)
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP