Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens


lätta steg
och du är
där

vi hade följt
våra egna gudar
burit deras
offer

det var lycka


och de log




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-02 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo