Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska den du älskar



skada aldrig henne
du säger dig vilja skydda
var styrkan
att gå emot
en mänsklig natur
som inte ens gynnar
våra egna




Fri vers av Ex¤animo
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo