" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt "första barn"...




en lånad gåva


nästan fyra år
sedan nu
och jag har inte orkat se
din urna
vi valde den finaste

men du är inte begravd
för urnan ligger fortfarande
i en väska
i en källare

du var mer
än min hund
du var min bästa vän
en ängel redan då

du höll mig uppe
när världen
var mörk och kall
du var min sol
värmde
dag och natt

du var mer kärlek
än vad jag innan
hade tillåtits

du var Molly
en lånad gåva
från Gud

måste du ha varit

vårat möte var kort
men minnet utav dig
lever för evigt

djupt

jag minns din doft
varenda liten rörelse

dina ögons tal
din röst
när du försökte säga något

jag minns ditt bus
ditt allvar

men mest av allt

din kärlek

.







Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-04 16:49



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
fint att barnet hade sin lilla hund
2011-08-06

  lisa"puzzle"svensson
grattis till placeringen av uppmärksammade texter!
Molly-Bolly lever i våra hjärtan tills vi möts igen :)
2011-08-06

  lisa"puzzle"svensson
Älskade Molly, så underbar och klok. Hon lever i mitt hjärta precis som de mina...
2011-08-05

  Jonas Hellström
Väldigt fint skrivet - med ömhet och kärlek. Det går rakt in, och jag känner att både bilden och texten samverkar för att förmedla det fina - men också det svåra.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo