Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärs


hjärtat visste
din dolk

var redan känd
ett oläkt ärr

framtida minnen

men tusen år

nu är du
en evig död

så djupt
förankrad.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo