Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel

 

vik hennes blad
hon visste bättre

än att tro hon var
hela trädet

med rötter kapade
ett ensamt blad

vikt i din hand

 

hon visste


      bättre

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-13 01:30



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo